Verbetering van het leveringsproces van vaste verbindingen aan de zakelijke markt door telecomoperator Casema Casema is sinds enige jaren actief in de zakelijke markt met de van levering vaste (data) verbindingen. Een klein team van specialisten is verantwoordelijk voor de levering van verbindingen. De lijnen zijn kort, informeel en efficiënt.
lees hier meer over dit project


Project Digitale Televisie voor Casema Na een aantal jaren voorbereiding en velerlei participaties in internationale samenwerkingsverbanden werd door de directie van Casema besloten invulling te gaan geven aan de strategie en realisatie van Digitale Televisie in hun verzorgingsgebied.
lees hier meer over dit project

Project Offertebeoordeling t.b.v. Inspectie Verkeer en Waterstaat De nieuwe organisatie Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), onderdeel van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, kende een versnipperd, verouderd netwerklandschap en had, na een eerste informatieronde, een leverancier gevraagd een Virtual Private Netwerk (VPN) aan te bieden. De opgeleverde offerte strookte echter niet met de functionele en financiele verwachtingen en maakte een onafhankelijke beoordeling wenselijk. IVW koos Phaistos omdat zij blijk gaf van stevige inhoudelijke kennis van de materie gecombineerd met een goed gevoel voor het bestuurlijke "Umfelt".
lees hier meer over dit project


 

© 2003 Phaistos :: Design by Imade :: Alle rechten voorbehouden.
Contactgegevens Referenties Verschillende projecten Ons team Het bedrijfsprofiel